Moorhouse, London EC2

Within the busy corporate environment of Pictet’s London headquarters, the marketing and communication team’s office has been transformed into a ‘creative zone’ with a very difference ambience to the adjoining accommodation.

The Head of Group Corporate Communications wanted his team to feel motivated and inspired by the new design and was keen to move away from the traditional banking workplace set-up with rows of individual desks separated by privacy dividers. Instead, a large communal table was adopted to encourage team integration. This beautifully created centre piece and the plan chest meeting table were bespoke pieces constructed in solid oak with a rough sawn finish to compliment the solid timber floor. As part of a highly serviced office, this area needed to maintain access to the floor void and to allow this a flooring system with magnetic backed, easy to lift planks was specified.
The extensive use of timber together with the selection of eclectic domestic style furniture and light fittings helped create a ‘home from home’ working environment.

  • Sector

    Commercial

  • Area

    600 sqm

  • Client

    Pictet Asset Management London